ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“ broj 42/18) kojim se osigurava provedba Opće uredbe o zaštiti podataka, Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine, uređuje se zaštita osobnih podataka o fizičkim osobama te nadzor nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.

 

Zaštita osobnih podataka u Republici Hrvatskoj osigurana je svakoj fizičkoj osobi bez obzira na državljanstvo i prebivalište te neovisno o rasi, boje kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

 

Pregledavanje web stranice Centra za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust, www.centartolerancije.hr (dalje u tekstu: internet stranica) anonimno je te se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu identifikaciju.

 

Ispunite li web obrazac za registraciju za naš newsletter, podacima koje ste nam pružili koristimo se isključivo kako bismo provjerili da ste vlasnik navedene e-mail adrese i da želite primati newsletter, zatim da bismo sastavili popis e-mailova kojima ćemo slati newsletter i da bismo analizirali korištenje našega newslettera.

 

Na našoj internetskoj stranici nalaze se poveznice (linkovi) koji vode na druge web stranice, kao što su profili Centra za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust na društvenim mrežama Facebook (www.facebook.com/CentarZaPromicanjeTolerancije/) i Twitter (www.twitter.com/cen_tolerancije) te YouTube kanal (www.youtube.com/channel/UCUNlEGk5JYW9pVK8VGESBEQ). Centar za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust nije odgovoran za sigurnost ili privatnost bilo kojih podataka koje prikupe te internetske stranice njihovim korištenjem. Molimo vas da pažljivo pročitate izjave o privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

 

Za sva pitanja vezana za zaštitu vaših podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-maila info@centartolerancije.hr ili na adresu Centar za promicanje tolerancije i očuvanje sjećanja na holokaust, Vojnovićeva 15, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Centar za promicanje tolerancije            Tel.: + 385 1 510 12 12    

i očuvanje sjećanja na holokaust            OIB 27946605963

Vojnovićeva 15, HR - 10 000 Zagreb          IBAN: HR4323600001102619257

WEB: www.centartolerancije.hr               E-mail: info@centartolerancije.hr

© 2019 by

Centar za

promicanje tolerancije